Έξαλλος ο Ντόναλντ Τραμπ με το βίντεο κλιπ του Snoop Dogg: Διαβάστε πως αντέδρασε

Με το γνωστό καυστικό του ύφος

Ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump απάντησε στο νέο video clip του Snoop Dogg, στο οποίο ο ράπερ απειλεί έναν κλόουν που θυμίζει τον πρόεδρο με ένα όπλο. Το τραγούδι ήταν μια συνεργασία του Snoop με τους Badbadnotgood. Πρώτη αντίδραση ήρθε από τον αντίπαλο του Trump κατά την προεκλογική εκστρατείαMarco Rubio, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το αμφιλεγόμενο βιντεοκλίπ του Snoop Dogg θα μπορούσε να εμπνεύσει μια απόπειρα κατά της ζωής του Αμερικανού προέδρου.

Λίγο αργότερα ο ίδιος ο πρόεδρος σχολίασε το βιντεοκλίπ μέσω του Twitter με το γνωστό καυστικό του ύφος: «Φαντάζεστε τον σάλο αν ο Snoop Dogg, με μια καριέρα στην κατιούσα κτλ, είχε σημαδέψει και πυροβολήσει με το όπλο τον πρόεδρο Obama; Φυλακή!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό. Ο δικηγόρος του προέδρου, Michael Cohen δήλωσε στο TMZ ότι το βιντεοκλίπ είναι «επαίσχυντο»και πως ο Snoop Dogg οφείλει μια συγνώμη στον πρόεδρο. «Δεν υπάρχει τίποτα αστείο με μια απόπειρα δολοφονίας ενός προέδρου και έχω σαστίσει [με τον Snoop Dogg] γιατί πίστευα ότι είναι καλύτερος» είπε ο Cohen. Συνεχίζοντας, ο δικηγόρος δήλωσε ότι ο Snoop Dogg «δεν μπορεί να κρύβεται» πίσω από την τέχνη και την ελευθερία της έκφρασης και υπογράμμισε ότι έπαιξε με την φωτιά.

Από την πλευρά του ο ράπερ δικαιολόγησε το βιντεοκλίπ, λέγοντας ότι ο κόσμος  είναι για γέλια, εκθειάζοντας παράλληλα το καλλιτεχνικό όραμα του σκηνοθέτη Jesse Wellens για την ευστοχία. Καταλήγοντας, ο Snoop Dogg εξήγησε ότι «εάν δείτε ορισμένους από αυτούς, είναι παλιάτσοι».

 

Επιμέλεια: Στέλιος Κεσίσογλου

 

i feel radio

www.ifeelradio.gr