Αντιμετωπίστε ό,τι δύσκολο συμβαίνει στη ζωή και βγείτε νικητές, λένε οι Judas Priest

Δείτε το καινούριο τους βιντεοκλίπ για το "Never Surrender"

Θαυμάσιο αποδεικνύεται το 2018 για τους Judas Priest. Αφενός το φετινό άλμπουμ Firepower αποδεικνύεται ένα από τα καλύτερά τους μετά το Painkiller (1990), κερδίζοντας τόσο τους κριτικούς, όσο και τα charts (#5 στην πατρίδα Βρετανία, #5 στις Η.Π.Α., #12 στην Αυστραλία, #30 στη Γαλλία, #3 στον Καναδά, #2 στη Γερμανία και #4 στην Ελλάδα). Κι αφετέρου οι αρένες γεμίζουν σε σταθερή βάση, με όλους να επαινούν τις καλές τους συναυλίες, παρά το γεγονός ότι λείπουν πλέον τόσο ο Glenn Tipton, όσο και ο K.K. Downing -το διαπιστώσαμε άλλωστε κι εμείς στη 2η μέρα του φετινού Rockwave Festival.

Το promo για το Firepower συνεχίζεται τώρα με τη δημοσίευση ενός ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι “Never Surrender”: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Το σπουδαιότερο πράγμα γύρω από τους Judas Priest σε όλα τα χρόνια στα οποία φτιάχνουμε μουσική είναι ότι πάντα κουβαλούσαμε αυτήν την ας την πούμε metal σημαία», δήλωσε ο Rob Halford στο Noisey, «πως ό,τι δύσκολο κι αν σου συμβαίνει στη ζωή θα καταφέρεις να το ξεπεράσεις. Το τραγούδι αυτό, λοιπόν, σε καλεί να αντιμετωπίζεις κάθε πρόκληση και να βγαίνεις νικητής. Ποτέ να μην παραδίνεσαι».

Πηγή: www.avopolis.gr