Αυτή είναι η λίστα με τους σταρ που θα παρουσιάσουν τα φετινά Όσκαρ

Aρχικά για το ρόλο του παρουσιαστή της βραδιάς είχε ανακοινωθεί το όνομα του διάσημου κωμικού Kevin Hart.

H Ακαδημία των Όσκαρ, μετά την παραίτηση του Kevin Hart από την παρουσίαση των βραβείων, προσπάθησε έστω την τελευταία στιγμή, να σώσει την κατάσταση και να καλύψει την θέση του παρουσιαστή με το να παρουσιάσει μια λίστα με παρουσιαστές που περιλαμβάνει τα πιο ηχηρά ονόματα του Χόλιγουντ.

Θυμίζουμε πως αρχικά για το ρόλο του παρουσιαστή της βραδιάς, είχε ανακοινωθεί το όνομα του διάσημου κωμικού Kevin Hart, αλλά μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε με την αποκάλυψη σχολίων του ηθοποιού και αστείων που έχει κάνει τα οποία θεωρήθηκαν “ρατσιστικά” και “ανάρμοστα”, ο Kevin Hart παραιτήθηκε από τη θέση του παρουσιαστή της βραδιάς.

Έτσι η Ακαδημία, αποφάσισε να κάνει κάτι που είχε ξανακάνει και πριν από 30 χρόνια και αντί για ένα παρουσιαστή να έχει πολλούς.

Και τώρα ανακοινώθηκε η λίστα (η οποία πιθανά θα εμπλουτιστεί και με νέα ονόματα) με τους σταρ που θα αναλάβουν το ρόλο του παρουσιαστή στην 91η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ που θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου και περιλαμβάνει πασίγνωστους σταρ όπως οι Charlize Theron, Jennifer Lopez, Daniel Craig, Chris Evans κ.ά.

Η πρώτη λίστα

Awkwafina
Daniel Craig
Chris Evans
Tina Fey
Whoopi Goldberg
Brie Larson
Jennifer Lopez
Amy Poehler
Maya Rudolph
Amandla Stenberg
Charlize Theron
Tessa Thompson
Constance Wu

Πηγή: www.govastileto.gr