Βραβεία Emmy 2020: Ποιος θα τολμούσε να αγνοήσει την Μέριλ Στριπ;

Διαβάστε τις λεπτομέρειες

Οι υποψηφιότητες των Βραβείων Emmy 2020 ανακοινώθηκαν πριν δύο 24ωρα και όπως συμβαίνει πάντα, υπήρξαν ευχάριστες και -το κυριότερο- δυσάρεστες εκπλήξεις.

Κι όταν λέμε δυσάρεστες, εννοούμε ηθοποιούς που αγνοήθηκαν παντελώς από τις υποψηφιότητες.

Τρανταχτό παράδειγμα η επιτυχημένη, εξαιρετική σειρά Big Little Lies και συγκεκριμένα ο 2ος κύκλος, όπου οι βασικές πρωταγωνίστριες σνομπαρίστηκαν από την Τηλεοπτική Ακαδημία.

Η Ριζ Γουίδερσπουν, η βασική παραγωγός αλλά και ο μεγαλύτερος ρόλος στη σειρά, δεν έλαβε καμία υποψηφιότητα για Emmy, αν και έδωσε ίσως την καλύτερη ερμηνεία από το υπόλοιπο καστ.

Το ίδιο συνέβη και με την Νικόλ Κίντμαν. Ήταν η απόλυτη νικήτρια όταν ερμήνευσε τον ίδιο ρόλο δύο χρόνια πριν στον 1ο κύκλο και φέτος δεν είναι καν υποψήφια.

Ίσως βέβαια υπάρχει εξήγηση.

Η Τηλεοπτική Ακαδημία δεν θα τολμούσε να αγνοήσει τη Μέριλ Στριπ, η οποία ήταν στο πρωταγωνιστικό καστ του 2ου κύκλου και απέσπασε υποψηφιότητα για βραβείο. Και φυσικά η ίδια, έδωσε άλλη μια αξιομνημόνευτη ερμηνεία.

Υποδύεται την κακιά πεθερά της Νικόλ Κίντμαν που θέλει να της πάρει δικαστικά τα δυο της παιδιά, και για μια ακόμη φορά, η τρεις φορές οσκαρούχα 71χρονη ηθοποιός, δίνει ρέστα.

Και το βραβείο Emmy, η Μέριλ Στριπ το έχει ήδη στο τσεπάκι της .

 

Επιμέλεια: Στέλιος Κεσίσογλου

 

i feel radio

www.ifeelradio.gr