Επιστροφή για τους Interpol, μετά από 4 χρόνια σιωπής

Ακούστε το φρέσκο τους τραγούδι "The Rover"

Το ντεμπούτο τους Turn On The Bright Lights (2002) μπορεί να ωχριά σε εμπορική απήχηση συγκρινόμενο με μεταγενέστερους δίσκους (Η.Π.Α. #158, Βρετανία #101), είναι όμως αυτό που έκανε τους Αμερικανούς Interpol μπάντα-ορόσημο για την post-punk αναβίωση του νέου μιλένιουμ.

Έκτοτε κύλησε βέβαια κάμποσο νερό στο αυλάκι και οι Interpol είναι αλήθεια ότι δεν έβγαλαν ξανά κάτι ανάλογο, παραμένουν ωστόσο μια μπάντα πολύ αγαπητή στο εναλλακτικό στερέωμα.
Οι Αμερικανοί σιώπησαν μετά το El Pintor του 2014 (Η.Π.Α. #7, Βρετανία #9). Τώρα, όμως, δείχνουν έτοιμοι να επιστρέψουν και δίνουν στη δημοσιότητα ένα φρέσκο τραγούδι με τίτλο “The Rover”: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το “Rover”, όπως δήλωσε η μπάντα σε συνέντευξη Τύπου την οποία έδωσε στο Μέξικο Σίτυ, αποτελεί πρώτη γεύση του καινούριου άλμπουμ Marauder. Θα κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου από τη Matador, με την παραγωγή να υπογράφεται από τον Dave Fridmann.

O Paul Banks προϊδέασε το κοινό για έναν δίσκο με ιδιαίτερα προσωπικούς στίχους, που φωτίζουν διάφορες πτυχές της περσόνας του -και όχι τις πιο ευχάριστες: «είμαι ο τύπος που γαμάει τις φιλίες του και κάνει τρέλες».

Πηγή: www.avopolis.gr