Η Kovacs ξανά στην Αθήνα

Για δυο ακόμα συναυλίες.

Η Sharon Kovacs, η σκοτεινή ιέρεια με την κρυστάλλινη φωνή και την εκκεντρική προσωπικότητα, επιστρέφει στη χώρα μας, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, για δύο βραδιές, σε ένα χώρο που ταιριάζει απόλυτα στην υποβλητική ατμόσφαιρα των συναυλιών της, την κεντρική σκηνή του Gazarte.

Αδιαμφησβήτητα αποτελεί ένα μουσικό φαινόμενο, που κατόρθωσε με το EP «My Love» και το ντεμπούτο άλμπουμ της «Shades of Black», να κατακτήσει τις κορυφές των charts και να φτάσει νούμερο ένα και στην Ελλάδα. Ο δεύτερος δίσκος της «Cheap Smell» συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ειλικρινή, ανοιχτά και εμπνευσμένα σόουλ άλμπουμ της δεκαετίας, που είχε απώτερο σκοπό με τις σκοτεινές μελωδίες του να αναδείξει τα φωτεινά και θετικά σημεία που αναδύονται μέσα από τις δυσκολίες της ζωής, τις ηδονιστικές συμπεριφορές και τις καταχρήσεις.

Με φωνή που μοιάζει με αυτές των θρύλων της soul, τις σπαραξικάρδιες ερμηνείες της, την αινιγματική της φιγούρα και με ιστορίες που αναδύονται στο φως μέσα από το απόλυτο σκότος, η Kovacs επιστρέφει στην Ελλάδα και στο αγαπημένο της ελληνικό κοινό, με δύο συναυλίες στην κεντρική σκηνή του Gazarte, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου.
kovacs gazarte

Info:

 

Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου
Οι πόρτες ανοίγουν: 21.00
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμές Εισιτηρίων:
Προπώληση: Όρθιοι – 20€ // Ζώνη Γ’ – 30€ // Ζώνη Β’ – 40€ // Ζώνη Α’ – 50€
Ταμείο: Όρθιοι – 22€ // Ζώνη Γ’ – 32€ // Ζώνη Β’ – 42€ // Ζώνη Α’ – 52€
Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.
Προπώληση εισιτηρίων: Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876
Gazarte Main Stage
Βουτάδων 34, Γκάζι
T: 210 3460347
Πηγή: www.ogdoo.gr