Η Lady Gaga αναβάλλει την κυκλοφορία του άλμπουμ «Chromatica»

Τη δύσκολη απόφαση να μεταθέσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του «Chromatica» πήρε η Lady Gaga.

Η Lady Gaga ανακοινώνει ότι αναβάλλει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της «Chromatica», που επρόκειτο να αποκαλυφθεί στις 10 Απριλίου.

Ήταν ένα σενάριο που είχε συζητηθεί τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας της νέας πραγματικότητας που καλείται να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα με την πανδημία του κορονοϊού.

Το έκτο προσωπικό άλμπουμ της Lady Gaga είναι αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς και εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι οι πρωτόγνωρες συνθήκες των ημερών δεν συνιστούν πρόσφορο έδαφος για ένα τέτοιο μουσικό γεγονός.

«Πρώτα από όλα θέλω να βεβαιωθώ ότι όλοι είναι ασφαλείς και εφαρμόζουν την κοινωνική αποστασιοποίηση. Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι όλους», γράφει η Lady Gaga σε μήνυμα που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα.

«Θα ήθελα να σας πω, ότι μετά από πολύ σκέψη, πήρα την απίστευτα δύσκολη απόφαση να αναβάλλω την κυκλοφορία του “Chromatica”. Θα ανακοινώσω νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το 2020 σύντομα», ανακοινώνει.

Η Lady Gaga σημειώνει αμέσως μετά ότι ζούμε μία έντονη και τρομακτική περίοδο και παραδέχεται ότι η παγκόσμια κατάσταση με την πανδημία δεν της επιτρέπει να κυκλοφορήσει τώρα το «Chromatica».

«Ενώ πιστεύω η τέχνη είναι ένα από τα πιο δυνατά πράγματα που έχουμε για να προσφέρουμε χαρά και γιατρειά ο ένας στον άλλον κατά τη διάρκεια περιόδων όπως αυτές, δεν νιώθω ότι είναι σωστό να κυκλοφορήσω αυτό το άλμπουμ με όλα όσα συμβαίνουν εν μέσω αυτής της παγκόσμιας πανδημίας», τονίζει.

«Αντ’ αυτού, προτιμώ να περάσουμε αυτή την περίοδο εστιάζοντας στην εύρεση λύσεων», αναφέρει.

Η Lady Gaga γράφει επιπλέον ότι είναι σημαντικό να στραφεί η προσοχή στην προμήθεια ουσιωδών ιατρικών προμηθειών για τους επαγγελματίες υγείας, στα παιδιά που εξαρτώνται από τα δημόσια σχολεία για τη διατροφή τους και στη βοήθεια όσων θα επηρεαστούν οικονομικά από την πανδημία.

Οι εμφανίσεις της τραγουδίστριας στο Λας Βέγκας έχουν ακυρωθεί λόγω των οδηγιών για τον περιορισμό των δημόσιων συναθροίσεων στις ΗΠΑ, ωστόσο η αστέρας της pop ελπίζει ότι θα καταφέρει να συνεχίσει τις εμφανίσεις της το Μάιο.

Η 33χρονη Αμερικανίδα αποκαλύπτει επίσης ότι είχε ετοιμάσει μία σειρά από εκπλήξεις που δεν θα πραγματοποιηθούν, όπως μία μυστική εμφάνιση στο «Coachella», το οποίο μετατέθηκε για τον Οκτώβριο.

«Είχα σχεδιάσει τόσα πολλά διασκεδαστικά πράγματα για να γιορτάσουμε μαζί. Είχα ετοιμάσει μία μυστική εμφάνιση στο Coachella και πολλές άλλες εκπλήξεις, μερικές από τις οποίες σκοπεύω ακόμη να τις μοιραστώ με όλους σας πολύ σύντομα. Το “Chromatica” είναι καθ’ οδόν και ανυπομονώ».

Η Lady Gaga απευθύνεται στη συνέχεια στους θαυμαστές της και τους παροτρύνει να είναι συμπονετικοί.

«Προς τους θαυμαστές μου, σας αγαπώ. Το ξέρω ότι έχετε απογοητευτεί. Πιθανώς να είστε θυμωμένοι και στεναχωρημένοι. Όμως ξέρω επίσης ότι ως κοινό… ως οικογένεια… είμαστε δυνατοί, είμαστε στοργικοί και συμπονετικοί αλήτες. Γι’ αυτό σας ζητώ να εφαρμόσετε αυτή τη συμπόνια σε αυτή τη δύσκολη εποχή», επισημαίνει.

«Μέχρι να έρθει η ώρα να κυκλοφορήσει το άλμπουμ, ας μείνουμε όλοι σπίτι! ακόμα σας υπόσχομαι ότι μετά θα μπορέσουμε να βγούμε ξανά και θα διασκεδάσουμε τόσο πολύ. Ανυπομονώ να χορέψω μαζί σας», καταλήγει η Lady Gaga.

Πηγή: www.hit-channel.com