Η Lara Fabian έρχεται στην Αθήνα

Camouflage World Tour 2018

Όσοι καταφέραμε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 να βρεθούμε στο Κεντρικό Γήπεδο Τέννις στο ΟΑΚΑ, θυμόμαστε την απογοήτευση μας όταν ακυρώθηκε η συναυλία της απόλυτης ντίβας λόγω βροχής! Ένας από αυτούς δυστυχώς και εγώ. Με ενθουσιασμό είδα την ανακοίνωση της Lara Fabian στην επίσημη σελίδα της στο Facebook:

Μια αισθαντική φωνή που καθηλώνει το κοινό όπου κι αν εμφανίζεται, μια φωνή που ξεπηδά μέσα από μια εξαιρετική καλλιτεχνική προσωπικότητα, έρχεται στην Αθήνα στο πλαίσιο της Camouflage World Tour 2018!

Δεν διάλεξα τη μουσική αλλά η μουσική εμένα…Η μουσική είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου, της ταυτότητάς μου.”

Τριάντα χρόνια και κάτι επιτυχημένης καριέρας, 12 albums με εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, η Lara Fabian, έκανε ακόμη ένα δυναμικό comeback με το 13ο album της, Camouflage, δέκα χρόνια μετά από το προηγούμενο άλμπουμ με αγγλικούς στίχους. Με την ευκαιρία τoυ νέου αυτού album ξεκίνησε μια παγκόσμια περιοδεία, το Camouflage World Tour 2018, και ένας από τους σταθμούς της θα είναι η Αθήνα μας.

“Θα είναι ένα show όπου θα χορέψουμε, θα κλάψουμε, θα πάρουμε και θα δώσουμε αγάπη και θα γίνουμε ένα για όσο διαρκεί!”

Η λατρεμένη Lara Fabian, θα βρεθεί για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα, το Σάββατο 19 Μαΐου, στο Κλειστό Γήπεδο ΤAE KWON DO στο Παλαιό Φάληρο. Ραντεβού εκεί!

Το νέο single της Lara Fabian είναι το Chameleon, το οποίο θα κυκλοφορήσει και σε remix:

Πηγή: www.musichunter.gr