Η Miley Cyrus τραγουδά Nine Inch Nails στη νέα σεζόν του «Black Mirror»

Τραγούδια των Nine Inch Nails ανανεώθηκαν για την πρωταγωνιστική συμμετοχή της Miley Cyrus σε ένα από τα νέα επεισόδια του «Black Mirror».

Η Miley Cyrus διασκευάζει τραγούδια των Nine Inch Nails στη νέα σεζόν του «Black Mirror».

Η 26χρονη Αμερικανίδα πρωταγωνιστεί στο επεισόδιο «Rachel, Jack and Ashley Too» για τον πέμπτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς, ο οποίος έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 5 Ιουνίου.

Η Miley Cyrus υποδύεται την pop star Ashley O και τραγουδά διασκευές των Nine Inch Nails που περιέχουν νέους στίχους από τον δημιουργό του σίριαλ, Charlie Brooker.

Ο Brooker ανέφερε σε συνέντευξη τύπου ότι ο  Trent Reznor των Nine Inch Nails «έδωσε μετά χαράς την ευλογία του» να αλλάξουν οι στίχοι των τραγουδιών.

«Ο Trent το έμαθε αμέσως, ήταν μέσω e-mail και ήταν πολύ χαρούμενος. Ήθελε να δει το σενάριο και έπρεπε να ξαναγράψω τους στίχους του με έναν εύθυμο τρόπο. Δεν είμαι ο καλύτερος στιχουργός του κόσμου», είπε ο  σκηνοθέτης και σεναριογράφος.

Ο Reznor «σκέφτηκε ότι η ιδέα ήταν πολύ διασκεδαστική», πρόσθεσε η παραγωγός της σειράς, Annabel Jones.

Ένα από τα τραγούδια των Nine Inch Nails που τραγουδά η Miley Cyrus στο «Black Mirror» είναι το «Head Like A Hole», το οποίο προέρχεται από το πρώτο άλμπουμ του industrial rock συγκροτήματος, το «Pretty Hate Machine» που κυκλοφόρησε το 1989.

Στην ίδια συνέντευξη τύπου ο Charlie Brooker αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό της Miley Cyrus για το ρόλο της στο «Black Mirror», αποκαλύπτοντας ότι η τραγουδίστρια του είπε: «Θα νευριάσει τον κόσμο και να νευριάζω τον κόσμο είναι η ειδικότητά μου».

Μετά την πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν του «Black Mirror», οι Nine Inch Nails διέθεσαν προς πώληση ένα T-shirt εμπνευσμένο από το ρόλο της 26χρονης pop star στη σειρά.

Πηγή: www.hit-channel.com