Κυκλοφορεί σύντομα νέο τραγούδι της Christina Aguilera με τίτλο “Haunted Heart”

Η Christina Aguilera επιστρέφει με νέα μουσική για τις ανάγκες της νέας animation ταινίας “The Addams Family”.

Πριν λίγες εβδομάδες είχαμε τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου πολύ πετυχημένου δίσκου της Christina Aguilera , που έφερε ως τίτλο το όνομα της τραγουδίστριας . Για αυτό το λόγο και κυκλοφόρησε το «Christina Aguilera 20th Anniversary Deluxe Edition» με όλα τα τραγούδι του δίσκου μαζί με σπάνιες εκδοχές τους, remixes και acapella ερμηνείες που δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ ψηφιακά.

Μπορεί να πέρασε μόλις ένας χρόνος από τη κυκλοφορία του 8ου studio album της Liberation το οποίο περιείχε τα υποψήφια για Grammy Award  “Like I Do” και “Fall In Line” και η Christina Aguilera ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο τραγούδι!

Όπως αποκάλυψε το Variety, η Xtina θα συμμετέχει στο soundtrack της νέας ταινίας “The Addams Family”. Το τραγούδι το οποίο θα ερμηνεύσει θα λέγεται  “Haunted Heart” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη αυτού του μήνα! Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 11 Οκτωβρίου. Στις 13 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο τραγούδι από το soundtrack με τίτλο “My Family” από τους Migos, Karol G, Rock Mafia και Snoop Dogg.

Όσο για την ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου. Δείτε το trailer:

Η σχέση της Christina Aguilera με τα soundtracks είναι σχεδόν… καρμική. Η πρώτη κυκλοφορία της Xtina (1998) ήταν το “Reflection” ένα τραγούδι που έντυσε μουσικά τη ταινία της Disney, Mulan. Το 2001 κυκλοφόρησε το πολυπετυχημένο “Lady Marmalade” μια συνεργασία με τις Lil’ Kim, Mya και Pink για τις ανάγκες της ταινίας Moolin Rouge. Το 2004 θα συνεργαστεί με την Missy Elliott στο “Car Wash” για την animated ταινία Ο Καρχαριομάχος ενώ το 2010 για τις ανάγκες του Burlesque θα γράψει μαζί με τη Cher ένα ολόκληρο album!

Πηγή: www.musichunter.gr