Μπρους Σπρίνγκστιν: Επίθεση στον Τραμπ με νέο τραγούδι διαμαρτυρίας

Διαβάστε περισσότερα

Ο Bruce Springsteen και ο frontman των Houserockers Joe Grushecky συνεργάστηκαν σε ένα νέο τραγούδι κατά του προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump, το «That’s What Makes Us Great».

Ο Springsteen δεν έχει κρύψει τη δυσαρέσκεια του με τις πολιτικές που ακολουθεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ και τον Ιανουάριο χαρακτήρισε τη χώρα «ένα έθνος μεταναστών».

 

Αναφορικά με το νέο τραγούδι, ο Grushecky αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Pittsburgh Post-Gazette ότι ήταν έτοιμο πριν καν ξεκινήσει της συζητήσεις για συνεργασία με τον Springsteen. «Του το έστειλα και του άρεσε. Τον ρώτησα εάν θα ήθελε να το τραγουδήσει», εξήγησε ο Grushecky, για να σχολιάσει στη συνέχεια πως ο Springsteen έβαλε τη δική του χαρακτηριστική πινελιά στο τραγούδι.

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump είχε μιμηθεί την αναπηρία και κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δημοσιογράφος των New York Time Serge Kovaleski.

Συνεχίζοντας, ο frontman των Houserockers δήλωσε πως ο Trump έχασε την ψήφο του όταν άρχισε να χλευάζει άτομα με ειδικές ανάγκες. «Πώς θα μπορούσε ένα τέτοιος άνθρωπος να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ;», αναρωτήθηκε ο Grushecky.

Το «That’s What Makes Us Great» είναι διαθέσιμο προς αγορά από την ιστοσελίδα του Grushecky.

 

Επιμέλεια: Στέλιος Κεσίσογλου

 

i feel radio

www.ifeelradio.gr