Οι JazzMatazz live @ floral

Την Παρασκευή και 13 Μαρτίου στις 8μ.μ.

Στήνοντας, όπως πάντα, ένα μοναδικό swing πανηγύρι, οι JazzMatazz live στο φλοράλ! Με τα καυστικά στιχάκια τους βγαλμένα από την κοινωνική πραγματικότητα, διακωμωδούν τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, παίζουν τα όργανα τους με μανία,και οι φωνές τους βαράνε στο ψαχνό. Από τις πλέον καθιερωμένες μπάντες στο χώρο, με σειρά εμφανίσεων τα τελευταία χρόνια, έχουν κερδίσει το swing, και όχι μόνο, κοινό. Οι JazzMatazz έχουν παίξει στα πιο πολλά από τα στέκια της Αθήνας (αλλά και στην επαρχία), με μια ποικιλία στο χαρακτήρα των εμφανίσεών τους: από μεγάλα τζαζ clubs μέχρι μικρές σκηνές με εναλλακτική διάθεση, διεθνείς jazz χορευτικές συναντήσεις, μεγάλα φεστιβάλ κ.α ενώ μουσικές τους έχουν παιχτεί στο θέατρο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Οι συνεργασίες τους στα live είναι ευρείες, (από jazz σολίστες, κλασσικούς τραγουδιστές και σατυρικούς καλλιτέχνες, έως τις μεγαλύτερες χορευτικές ομάδες της Αθήνας), και θα γίνουν ακόμα περισσότερες…
Την Παρασκευή και 13 Μαρτίου, εκτός από τους ίδιους, στο φλοράλ θα βρείτε και το πρώτο τους CD “Κρίσοι και Πείναπ γκερλς”!

Μαζί τους ο Γιώργος Κούτρας (The Swing Shoes) στο κλαρίνο και το lap steel guitar!

https://www.youtube.com/watch?v=AvIXUGpUdHE