Οι Marcus & Martinus για μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα και στο «Terra Vibe Park»

Το «Terra Vibe Park» θα φιλοξενήσει την απόλυτη pop γιορτή. Οικοδεσπότες οι Νορβηγοί Marcus & Martinus και guests οι δικοί μας The Players.

Φέτος το θεματικό πάρκο «Τerra Vibe» ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 21 Ιουνίου για να φιλοξενήσει το απόλυτο καλοκαιρινό, νεανικό pop πάρτι.

Oι Marcus & Martinus, το μεγαλύτερο pop φαινόμενο της Σκανδιναβίας, θα βρίσκεται στην Αθήνα για μία μόνο εμφάνιση.

Γονείς, ενήλικες, παιδιά και έφηβοι μπορούν να χαλαρώσουν στο καταπράσινο «Terra Vibe» όσο οι νεαροί fans διασκεδάζουν, γιατί ο χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένος για να υποδεχθεί όλες τις ηλικίες.

Όπως λένε οι Marcus & Martinus: «Είναι οι στιγμές που περνάμε μαζί που έχουν σημασία!»

Ο χώρος του «Terra Vibe» ξεδιπλώνεται σε μια έκταση 70 στρεμμάτων προσφέροντας μια ασφαλή, καταπράσινη όαση κατάλληλη για παιχνίδια και εκδηλώσεις με κυρίαρχο στοιχείο πάντα τη μουσική και το θέαμα.

Κορίτσια και αγόρια θα χορέψουν στους pop ρυθμούς των διδύμων Marcus & Martinus και θα γευτούν τη χαρά και ξεγνοιασιά που συνοδεύουν τις αγαπημένες τους pop μελωδίες.

Μόλις 17 ετών, τα δίδυμα αδέρφια από τη Νορβηγία έχουν ήδη εδραιωθεί ως επιτυχημένοι καλλιτέχνες σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Η ελκυστική μουσική τους και η μαγνητική σκηνική τους παρουσία είναι αδύνατο να περάσουν απαρατήρητες, κάτι που οι οπαδοί τους αποδεικνύουν στα social media αφού τα video clip τους ξεπερνούν τις 180 εκατομμύρια προβολές.

Στόχος των Marcus & Martinus είναι να καλλιεργούν νέες στιγμές μαζί ως αδέρφια αλλά και με τους οπαδούς τους – και η πορεία τους μόλις άρχισε να ξετυλίγεται.

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας γιατί οι φανατικοί οπαδοί των Marcus & Μartinus, γνωστοί και ως «ΜMers», θα κατακλύσουν το καταπράσινο «Terra Vibe Park» γιατί κανείς δε θέλει να χάσει αυτήν την αξέχαστη εμπειρία.

Και επειδή ο pop εορτασμός για τις νεαρές ηλικίες δε σταματά εδώ, λίγο πριν την εμφάνιση των Μarkus & Martinus, θα ανέβουν στην σκηνή οι The Players, το ελληνικό boy band – φαινόμενο της Μinos EMI / Universal.

Oι The Players είναι νικητές του βραβείου «Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου» στα βραβεία MAD VMA 2018, Έλληνες πρεσβευτές της διεθνούς καμπάνιας «HELP A DANE» του 2018, καθώς και κύριοι πρεσβευτές του προγράμματος «Live Without Bullying».

Εισιτήρια

H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019.

Προπώληση Εισιτηρίων
Γενική Είσοδος: 38 €
Golden Standing Tickets* (διακεκριμένη ζώνη, μπροστά στη σκηνή): 80 €
VIP Tickets*: 80 €

*Aνά 3 εισιτήρια VIP ή ανά 3 εισιτήρια Golden Standing
(ή μίξης 3 συνολικών εισιτηρίων VIP και Golden Standing) δωρεάν μια θέση parking.

*Τα εισιτήρια Golden Standing και VIP περιλαμβάνουν ένα πόστερ της συναυλίας καθώς και ενθύμιο πάσο.

Online Πώληση
Γενική Είσοδος: 41,80 €
Golden Standing Tickets* (διακεκριμένη ζώνη, μπροστά στη σκηνή): 88 €
VIP Tickets*: 88 €

*Aνά 3 εισιτήρια VIP ή ανά 3 εισιτήρια Golden Standing
(ή μίξης 3 συνολικών εισιτηρίων VIP και Golden Standing) δωρεάν μια θέση parking.

*Τα εισιτήρια Golden Standing και VIP περιλαμβάνουν ένα πόστερ της συναυλίας καθώς και ενθύμιο πάσο.

Σχετικά με το πάρκινγκ: Με την αγορά 3 εισιτηρίων VIP ή Golden Standing (ή μίξη των δύο ειδών) προσφέρεται μια θέση parking σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της κύριας εγκατάστασης.

Σχετικά με τα VIP εισιτήρια: Tα VIP εισιτήρια προσφέρουν δυνατότητα καθίσματος και πρόσβαση σε καθορισμένο αναψυκτήριο.

Σημεία Προπώλησης

Hunter Agency
Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς, τηλ.: 210 3608366)
Τρίτη – Παρασκευή 10:30 – 14:30 & 17:00 – 21:00
Σάββατο 10:30 – 16:30

Musicland
Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 264880

Online: hunteragency.gr, viva.gr

Προσοχή: Οι υποψήφιοι αγοραστές να αγοράζουν τα εισιτήριά τους μόνο από τα επίσημα σημεία προπώλησης (Hunter Agency, Μusicland, www.hunteragency.gr, www.viva.gr) και όχι από άλλους ηλεκτρονικούς ή φυσικούς μεταπωλητές προκειμένου να αποφύγουν τυχόν υπέρ-χρεώσεις.

Πηγή: www.hit-channel.com