Οι Stranglers ξανά στην Αθήνα

Για μια και μοναδική εμφάνιση!

Οι θρυλικοί Stranglers επιστρέφουν στη χώρα μας για μια μοναδική εμφάνιση αφιερωμένη σε όσους αγαπούν τα ‘70s και τα ‘80s και όχι μόνο.

Οι “The Guilford Stranglers”, όπως ήταν το αρχικό όνομα τους, άρχισαν να ξεσηκώνουν το βρετανικό κοινό από τα τέλη του 1974. Χαρακτηρίστηκαν ως πρωτοπόροι της πανκ ροκ σκηνής κυρίως λόγο της επιθετικής και ασυμβίβαστης συμπεριφοράς τους, αλλά μουσικά δεν περιορίστηκαν σε ένα μόνο στυλ.

Συνδυάζοντας την αντιδραστική ιδιοσυγκρασία και το μαύρο χιούμορ τους με τον «ψαγμένο» και ποιοτικό στίχο, πειραματίστηκαν με αρκετά είδη μουσικής όπως το new wave, το punk, το art rock, το gothic rock, αλλά και η pop.

Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό, καθώς δημιούργησαν τον δικό τους ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό ήχο ο οποίος δεν κατηγοριοποιείται, αλλά καταφέρνει να κερδίσει την αγάπη του ευρύτερου μουσικόφιλου κοινού.

Με 2 πλατινένιους και 6 χρυσούς δίσκους, δώδεκα τραγούδια στο βρετανικό top20 και μια σταδιοδρομία που μετράει πάνω από 4 δεκαετίες, οι Stranglers είναι ένα από τα μακροβιότερα και πιο επιτυχημένα συγκροτήματα όλων των εποχών, έχοντας κυκλοφορήσει τραγούδια-σταθμούς, όπως τα “Always the Sun”, “No More Heroes”, “Peaches”, “Nice ‘n’ Sleazy”, “Hanging Around”, αλλά και το single “Golden Brown” που κυκλοφόρησε το 1982 και αποτελεί την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του συγκροτήματος και ένα από τα σημαντικότερα τραγούδια στην ιστορία της ροκ μουσικής.
stranglers poster 2
Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, το FUZZ club υποδέχεται τους «άντρες με τα μαύρα» που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές.

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 @ FUZZ CLUB
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

Πειραιώς 209 και Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, 17778

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

- 25 ευρώ (early bird)
- 30 ευρώ (αρχική φάση προπώλησης)
- 33 ευρώ (τελική φάση προπώλησης και ταμείο)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Φυσικά σημεία: Καταστήματα PUBLIC και εκδοτήριο TICKET SERVICES (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσαμαζόγλου)
Τηλεφωνικά: 210 72 34 567
Ηλεκτρονικά: www.ticketservices.gr & www.tickets.public.gr

Πηγή: www.ogdoo.gr