«Ο ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ» Του Δημήτρη Ψαθά

«Ο ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ» - Του Δημήτρη Ψαθά - Θέατρο ΕΛΥΖΕ Η διαχρονική ξεκαρδιστική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά που αποδεικνύει ότι τον κουτσομπόλη πολλοί μίσησαν, αλλά το κουτσομπολιό κανείς.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

«Ο ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ»

Του Δημήτρη Ψαθά

Θέατρο ΕΛΥΖΕ

Η διαχρονική ξεκαρδιστική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά που αποδεικνύει ότι τον κουτσομπόλη πολλοί μίσησαν, αλλά το κουτσομπολιό κανείς. Ένας φρέσκος θίασος ταλαντούχων και γεμάτων ενέργεια ηθοποιών ερμηνεύει μία κωμωδία – στιγμιότυπο της κοινωνίας μας.

Ο Ψαθάς με την καυστική του πένα διεισδύει σε μία ακόμη ενοχλητική συνήθεια του νεοέλληνα , μία συνήθεια που δεν ξεπέρασε ποτέ,  όσο «Ευρωπαίος» και αν έγινε. Η ενασχόληση με το τι κάνει ο διπλανός, τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των άλλων σπιτιών, ποιός κάνει απιστία σε ποιόν, τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι γνωστοί και γείτονες,  καλύπτει τις δικές μας ανασφάλειες και ανεπάρκειες και μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα μέσα στη δική μας ελαττωματική ζωή. Μια κωμωδία χαρακτήρων και καταστάσεων που θα σας κάνει να γελάσετε με την καρδιά σας. Και με τον εαυτό σας ίσως δυστυχώς.

Θέατρο Ελυζέ

Νυμφαίου 12, Ιλίσια (στάση μετρό Μέγαρο Μουσικής)  Τηλ. Επικοινωνίας 210 7771766

Παραστάσεις:

Τετάρτη: 20:00

Σάββατο: 21:15

Κυριακή: 18:30

Γενική είσοδος: 10€, Άνεργοι, φοιτητές 5€ (Ισχύουν ειδικές τιμές για γκρουπ)

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία – Προσαρμογή – Μουσική επιμέλεια: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Σκηνικά – κουστούμια: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΕΤΡΑΚΗ

Μακέτες: ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Φωτογραφίες: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΥΛΑΚΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ήχος – Φώτα: ΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Παίζουν: Μένιος Βλοχαϊτόπουλος, Αναστασία Αυγερινού, Κατερίνα Ξαναλάτου, Δημήτρης Αλεξίου, Χριστίνα Πετράκη, Απόστολος Βαρναβέλιας, Όλγα Χλουβεράκη, Βασίλης Κουλόπουλος, Γωγώ Γκαλτέμη, Αναστασία Παπαδοπούλου, Ρενάτα Αθανασιάδου.