Ο Chris Brown επιστρέφει με νέο άλμπουμ και ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Διαβάστε τις πληροφορίες

Ετοιμαστείτε για νέο άλμπουμ αλλά και ντοκιμαντέρ  από τον Chris Brown. Ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε στο Instagram ότι το νέο άλμπουμ, με τίτλο «Heartbreak On A Full Moon», καθώς και το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του «Welcome To My Life», θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο το 2017.

Ο Chris αυτή την περίοδο είναι σε περιοδεία στην Αμερική με το «Party Tour» το οποίο πουλάει καλά, όπως καλή πορεία έχουν και τα singles «Party» και «Privacy».

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ μόλις κυκλοφόρησε, όπου εμφανίζονται οι Jennifer Lopez, Mary J. Blige, Rita Ora, Usher, DJ Khaled και ο Jamie Foxx. Το teaser ανατρέχει σε κάποιες στιγμές από την άρχη της καριέρας του, το ντεμπούτο του στις σκηνές που τον εκτόξευσε στην κορυφή.

Μιλούν επίσης η μαμά του Chris και η θεία του. Στη συνέχεια, το περιστατικό με τη Rihanna το 2009. «Αισθάνθηκα σαν ένα τέρας», λέει ο Chris «Το μόνο που σκέφτηκα ήταν η αυτοκτονία». Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με την παρουσίαση ανάκαμψη του καλλιτέχνη που έχει καταφέρει προχωρήσει μπροστά, παρά τα λάθη του.

 

Επιμέλεια: Στέλιος Κεσίσογλου

 

i feel radio

www.ifeelradio.gr