Ο Elton John προειδοποιεί τον Ed Sheeran ότι η επιτυχία του δε θα κρατήσει για πάντα

Ο θρύλος της μουσικής Elton John προσέφερε κάποιες συμβουλές στον Ed Sheeran, καθώς αξιολογούσε τη δική του καριέρα.

Ο Elton John προειδοποίησε τον Ed Sheeran ότι η τεράστια δημοτικότητά του δε θα κρατήσει για πάντα.

Ο 71χρονος καλλιτέχνης έχει γίνει στενός φίλος με τον 27χρονο αστέρα της pop, αφού ενεργεί ως μέντοράς του και συγχρόνως είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας που διαχειρίζεται καλλιτεχνικά τον Sheeran, της Rocket Music.

Μιλώντας στο podcast του George Ezra, ο Sir Elton αποκάλυψε ότι έχει συζητήσει το ζήτημα της μακροζωίας με τον Ed Sheeran.

«Έχεις μία περίοδο ακμής και ξεκουράζεσαι και η ακμή δεν μπορεί ποτέ να αντικατασταθεί», είπε.

Αναφερόμενος στη δική του καριέρα, ο Elton John συνέχισε: «Μετά από αυτό είχα την κοινή λογική να γνωρίζω ότι δεν πρόκειται να έχω μία No1 επιτυχία αμέσως κάθε φορά. Ξέραμε ότι κάποιος άλλος θα αναλάβει τα ηνία. Είναι κυκλικό.»

«Ο Ed θα το περάσει και του μίλησα γι’ αυτό», πρόσθεσε. «Έχω πει,
“θα έρθει μία εποχή όπου αυτό δε θα συμβαίνει κάθε φορά και θα πρέπει να το δεχτείς”.»

Ο Elton John σχολίασε επίσης ότι είναι προβληματισμένος από την ασταμάτητη δημοτικότητα του τελευταίου δίσκου του Ed Sheeran, το «÷» (Divide).

«Στο chart (του αμερικανικού ραδιοφώνου), το οποίο δεν είναι ακραίο, ο Ed εξακολουθεί να είναι στο Νο1 και το “Shape Of You” είναι ακόμα στην κατάταξη.», λέει. «Γιατί;», αναρωτιέται. «Πόσες φορές θέλετε να ακούσετε αυτά τα πράγματα;»«

Νωρίτερα φέτος, ο Elton John αποκάλυψε ότι είχε πει στον Ed Sheeran να κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική βιομηχανία μεταξύ της δεύτερης (2014) και της τρίτης δισκογραφικής δουλειάς του (2017).

«Ήταν τόσο πανταχού παρών», εξηγεί. «Του είπα, “Ed, ακόμα κι εγώ σε βαρέθηκα. Φύγε.” Και το έκανε. Μόλις πήγε στην Άπω Ανατολή με την κοπέλα του, πέρασε υπέροχα, έβαλε πολλά κιλά, έφαγε φαγητό και επέστρεψε.»

Πηγή: www.hit-channel.com