Ο Marky Ramone έρχεται στην Ελλάδα.

Στις 8, 9 και 10 Σεπτεμβρίου ο ντράμερ των Ramones έρχεται για 3 εμφανίσεις.

Ο Marky Ramone επιστρέφει λοιπόν στην Ελλάδα, για να δώσει τρια ξεχωριστά μοναδικά και επετειακά shows σε μια χώρα που αγαπά πολύ όπως έχει δηλώσει. Έτσι, o drummer των θρυλικών Ramones θα εμφανιστεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στο Principal Club Theater, Παρασκευή 9 στο Lab Art και Σάββατο 10 του ίδιου μήνα στο Piraeus 117 Academy, το συναυλιακό χώρο που ήρθε για να μείνει.

Punk Rock Blitzkrieg! Αυτές οι 3 λέξεις υπέγραφαν την αυτοβιογραφία του Marc Steven Bell, με τον υπότιτλο “My life as a Ramone”. Η μουσική κοινότητα τον γνωρίζει και υποκλίνεται μπρος του σα Marky Ramone. Χιλιάδες οι λάτρεις της μουσικής τους με τους περισσότερους από αυτούς να θέλουν να ζήσουν τη ζωή του. Μια ζωή που μετρά 40 χρόνια σε κάθε πιθανό και απίθανο stage του πλανήτη, μια ζωή που μετρά τους Dust, The Voidoids, Marky Ramone and the Intruders, Richard Hell & the Voidoids, Michale Graves, Teenage Head, Cherrie Curie, Bluesman, μα πιο πολύ από όλα τη θέση του drummer των Ramones.

H μουσική που αγαπάμε δεν θα ήταν η ίδια αν δεν υπήρχε ο Marky Ramone και αυτό έρχεται να αποδείξει ακόμη μια φορά στην Ελλάδα με ένα best of setlist από την καλύτερη περίοδο των Ramones.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση: 15€
Ταμείο: 17€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Αθήνα

Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

H προπώληση ξεκινά την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

 

Επιμέλεια : Γιάννης Αλεξόπουλος
i feel radio
www.ifeelradio.gr