Ποπ σταρ εν πλω – Χλιδάτη κρουαζιέρα με τον Τζον Μπον Τζόβι

Ο ποπ σταρ σαλπάρει για Καραϊβική και Μεσόγειο

Οι θαυμαστές του Τζον Μπον Τζόβι μάλλον θα πρέπει να σχεδιάσουν από τώρα τις διακοπές της επόμενης χρονιάς, καθώς ο ροκ σταρ θα δώσει συναρπαστικές συναυλίες στη θάλασσα! Η Norwegian Cruise Line, διοργανώνει κρουαζιέρα την, Runaway To Paradise, σε συνεργασία με την Runaway Tours, η οποία θα περιλαμβάνει ζωντανές εμφανίσεις από το ίδιο φυσικά το είδωλο!

Το πρώτο φεστιβάλ, θα λάβει χώρα από τις 12 έως τις 16 Απριλίου 2019 και οι fans του σέξι αοιδού από το Νου Τζέρσεϊ θα τον απολαύσουν σε ένα ταξίδι από το Μαϊάμι μέχρι το νησί Νασσάου στις Μπαχάμες. Το δεύτερο μέρος του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 30 Αυγούστου με το πλοίο να χαράσσει πορεία από την Βαρκελώνη έως τη Μαγιόρκα.

Ο αγέροχος σταρ θα σαλπάρει με το Norwegian Pearl, αναμένοντας όλους όσοι λατρεύουν τα άσματα του γκρουπ του για ένα αξέχαστο τετραήμερο. Επιπλέον, θα υπάρχουν και πολλοί guest καλλιτέχνες (θα ανακοινωθούν σύντομα) καθώς και πίνακες με στοιχεία με την ιστορία του 56χρονου σταρ με πολλά μυστικά από τη ζωή του.

Οι καμπίνες με διπλό κρεβάτι, ξεκινούν από 1.895 δολάρια ανά άτομο για την Καραϊβική και 2.221 δολάρια ανά άτομο για τη Μεσόγειο. Κλείστε τα εισιτήριά σας.

Πηγή: www.news.gr