Σπάνιες φωτογραφίες της Amy Winehouse πριν γίνει διάσημη

Ο φωτογράφος Phil Knott αποθανάτισε μία νέα και χωρίς τατουάζ Amy Winehouse που τότε βρισκόταν στο ξεκίνημα της σύντομης αλλά εκπληκτικής καριέρας της.

Στις αρχές των ‘00s ο Βρετανός φωτογράφος Phil Knott φωτογράφισε την Amy Winehouse που ακόμη βρισκόταν στο ξεκίνημα της καριέρας της και πριν ο κόσμος ανακαλύψει το τεράστιο ταλέντο της που έμεινε στην ιστορία συνδεδεμένο με τις καταχρήσεις, δίνοντας άφθονη τροφή για σχολιασμό στα tabloids.

Με το θάνατό της να έρχεται σε ηλικία μόλις 27 ετών, η Amy Winehouse έγινε σύμβολο της ξεπεσμένης γυναίκας που αρνείται την εξιλέωση και δεν φοβάται να εκθέσει τα τραύματα της ψυχής της στον κόσμο, χωρίς καμία ντροπή.

Αρκετά χρόνια μετά το θάνατό της το 2011, ο Knott ανακάλυψε τις φωτογραφίες που είχε βγάλει με τη Winehouse και διοργάνωσε μία έκθεση προς τιμήν της με τίτλο Didnt Know You Cared.

Στην έκθεση αυτή περιλαμβάνονται 27 εικόνες και έχουν σκοπό να εξυμνήσουν τη ζωή και την κληρονομιά που άφησε πίσω της η θρυλική τραγουδίστρια με το μοναδικό ταλέντο, που όμως το άστρο της έσβησε πολύ νωρίς.

Η συνάντηση του Knott με τη Winehouse έγινε πριν την άνοδο και την πτώση της και οι φωτογραφίες αυτές μας αφήνουν να ρίξουμε μία ματιά στον κόσμο μία αγνής και αθώας ψυχής που προοριζόταν να έχει ένα τραγικό πεπρωμένο.

Ο Knott που έχει φωτογραφίσει πολλούς διάσημους τα τελευταία 30 χρόνια όπως οι Aaliyah και A$AP Rocky, σχεδόν ονόμασε την έκθεσή του “Amy, I Love You”, καθώς αυτό το συναίσθημα αντανακλάται σε όλες του τις φωτογραφίες.

Οι σπάνιες αυτές εικόνες θα βρίσκονται σε έκθεση στην γκαλερί MixdUse Gallery στη Νέα Υόρκη έως τις 9 Ιουνίου.

Πηγή: www.el.ozonweb.com