Ταινία γίνεται η σχέση του Ozzy Osbourne και της Sharon

Η Sharon Osbourne αποκάλυψε πως ένα από τα projects της, περιλαμβάνει το γύρισμα μιας ταινίας για την γνωριμία και την ζωή της με τον Ozzy Osbourne.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety, η Sharon Osbourne αποκάλυψε πως ένα από τα projects της, περιλαμβάνει το γύρισμα μιας ταινίας για την γνωριμία και την ζωή της με τον τραγουδιστή των Black Sabbath, Ozzy Osbourne.

Η ταινία θα έχει σημείο εκκίνησης την γνωριμία του ζευγαριού, με την Sharon να δηλώνει: «Θα επικεντρώνεται στις ζωές μας. Το πόσο διαφορετικές ήταν, αλλά ταυτόχρονα και το πόσα κοινά είχαν».

Και προσθέτει: «O Ozzy μεγάλωσε δύσκολα και είχε κακοποιηθεί αρκετά στην παιδική του ηλικία. Η ταινία αυτή δεν θα έχει καμία σχέση με sex και ναρκωτικά. Ο Ozzy ήταν κάτι πολύ περισσότερο από αυτά, και αυτό θέλω να βγάλω προς τα έξω».

Η σχέση του ζευγαριού έχει περάσει από πολλά φεγγάρια, με τον βετεράνο frontman να της ζητά δημόσια συγγνώμη το 2016, μετά τις αποκαλύψεις περί εξωσυζυγικών σχέσεων, αλλά και του εθισμού του madman στο sex.

Το 2017 ο Ozzy σε δική του συνέντευξη είπε πως προσπαθεί να ξεπεράσει τον εθισμό του: «Δυστυχώς έφτασα κοντά στο να καταστρέψω την σχέση μας. Κάνω θεραπεία και ελπίζω να το ξεπεράσω. Δεν θέλω να είμαι άλλο αυτός ο άνθρωπος. Σέβομαι απεριόριστα την Sharon και την οικογένειά μας».

Αυτή τη στιγμή οι παραγωγοί της ταινίας δουλεύουν πάνω στο σενάριο, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα έχει έντονα δραματικά στοιχεία. Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το ακριβές χρονοδιάγραμμα, καθώς φυσικά και οι ηθοποιοί που θα έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Πηγή: www.rockyourlife.gr