Τι θα ρώταγε ο Will Smith τον νεότερο εαυτό του;

Ο χολιγουντιανός αστέρας ακόμα μετανιώνει για την απόφασή του να πρωταγωνιστήσει στο «Wild Wild West» αντί του «Matrix».

Εάν είχαμε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε στο παρελθόν για να προειδοποιήσουμε τον εαυτό μας για τις συνέπειες μιας σημαντικής απόφασης, οι περισσότεροι μάλλον δεν θα το σκεφτόμασταν και θα μπαίναμε στο DeLorean του Doc Brown. Σε μια νέα συνέντευξή του, ο Will Smith αποκάλυψε τι θα ρώταγε τον νεότερο εαυτό του, εάν μπορούσε να ταξιδέψει στο παρελθόν.

Ο Smith ξεκίνησε την καριέρα του ως ράπερ και το 1986 έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική ως «Φρέσκος πρίγκιπας του Μπελ Αιρ». Έκτοτε έχει μεγαλουργήσει ως ηθοποιός παίζοντας σε ταινίες όπως τα «Κακά παιδιά», «Άνδρες με τα μαύρα», «Ζωντανός θρύλος» και «Ali».

«Θα πήγαινα στο σετ του “Wild Wild West” και θα έλεγα “ηλίθιε, γιατί δεν έκανες το “Matrix”;» δήλωσε ο χολιγουντιανός αστέρας στο Fox Chicago. Οι Wachowskis είχαν προσεγγίσει τον Smith για τον ρόλο του Neo στην ταινία επιστημονικής φαντασίας, όμως ο ηθοποιός απέρριψε την προσφορά για να πρωταγωνιστήσει στο «Wild Wild West».

Πηγή: www.clickatlife.gr