Τι σκέφτεται ο John Legend για το μέλλον του;

Διαβάστε τι δήλωσε...

Ο John Legend προσβλέπει στην επέκταση της οικογένειάς του στο μέλλον. Ο τραγουδιστής του Ordinary people είναι παντρεμένος με το μοντέλο και παρουσιάστρια της τηλεόρασης Chrissy Teigen, με την πρώτη συνάντηση ζευγαριού να πραγματοποιείται στο σετ ενός μουσικού βίντεο του 2007.

 

Ο John και ο Chrissy είναι γονείς της κόρης ενός έτους Luna Simone και τώρα σκέφτονται να επεκτείνουν την οικογένειά τους. «Δεν μπορώ να περιμένω περισσότερα παιδιά», είπε στο U.K. Red magazine, προσθέτοντας ότι θα είναι πολύ πιο προετοιμασμένος τη δεύτερη φορά. “Η γυναίκα μου περνούσε από αυτή την εμπειρία μάθησης και για τους δυο μας, σίγουρα, αλλά με έκανε να δω πόσο δύσκολο είναι να φέρεις ένα παιδί, να είσαι νέα μητέρα”. Το ζευγάρι του Χόλιγουντ ήταν ανοιχτό για την εμπειρία τους ως νέοι γονείς, και η μάχη της Chrissy με την κατάθλιψη μετά τον τοκετό.

 

 

Ο John παραδέχτηκε ότι δεν κατάλαβε καταρχήν την κατάσταση, αλλά είναι ευτυχής που ο ίδιος και η σύζυγός του ζήτησαν επαγγελματικές συμβουλές και στρατηγικές για να ξεπεράσουν τη δύσκολη περίοδο. “Νόμιζα ότι ήταν κάτι που είχα κάνει λάθος. Ανησυχούσα ότι δεν ήμουν ο καλύτερος σύζυγος ή πατέρας που θα μπορούσα να είμαι, αλλά άρχισα να μιλάω στους ανθρώπους που εμπιστευόμουν και συνειδητοποίησα ότι ήταν μια φυσική αντίδραση στη γέννηση που έκανε το σώμα της », είπε.

Μιλώντας για το γάμο και τις σχέσεις, ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του είναι ο All of Me, το οποίο είχε αφιερώσει στην Chrissy. Και ο 38χρονος αστέρας εξήγησε ότι η ρομαντική μπαλάντα έχει τραβήξει τις καρδιές όλων των ειδών ανθρώπων που συναντά. “Έχω χάσει τον αριθμό των ανθρώπων που μου ζήτησαν να το παίξω στο γάμο τους. Ή όταν ήμουν απλά καλεσμένος στο γάμο τους. Άνθρωποι που δεν γνώρισα ποτέ! Είναι πολύ κολακευτικό “, χαμογέλασε.