Τον Μάιο οι Gogol Bordello στην Ελλάδα

Έρχονται για να μας ξεσηκώσουν!

Η πιο ξεσηκωτική μπάντα του πλανήτη, οι Gypsy Punk Rockers Gogol Bordello, πιστοί στο ραντεβού τους με το ελληνικό κοινό, επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες στις 7 και 8 Μαΐου, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, για την προώθηση του νέου τους άλμπουμ Pura Vida Conspiracy, οι Gogol Bordello θα βρεθούνε σε ελληνικό έδαφος για να ξυπνήσουν τις τσιγγάνικες ψυχές των Ελλήνων θαυμαστών τους!

 

Pura Vida θα πει στην ισπανική αργκό, Αγνή Ζωή και αυτό είναι και το θέμα που κυριαρχεί στο νέο τους άλμπουμ. Το πρώτο κομμάτι του δίσκου που ξεχωρίζει είναι το We Rise Again, με το ρεφρέν εμπνευσμένο από τον Ρώσο ποιητή Yevtushenko, που κάνει ξεκάθαρη την τοποθέτηση των Gogol Bordello πως είναι πολίτες του κόσμου.

«Η μουσική – για εμένα- είναι τρόπος να ανακαλύπτω τις ανθρώπινες δυνατότητες και αυτό είναι το κύριο ενδιαφέρον μου στη ζωή. Οι ανθρώπινες δυνατότητες. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει κάτι μέσα μας που δεν το χρησιμοποιούμε. Πως θα το κατακτήσουμε;  Πως θα το φτάσουμε; Όλοι ξέρουμε για αυτό το κάτι αλλά  κανείς μας δεν ξέρει τι ακριβώς είναι. Έφτασα λοιπόν σε ένα σημείο,  που είπα : Θα το ανακαλύψω και θα το κατακτήσω!» λέει ο frontman του γκρουπ, Eugene Hütz και τα σχόλια τα αφήνει πάνω μας!

 

Πληροφορίες:

7 Μαΐου, Θεσσαλονίκη: Principal Club Theater (www.principalclub.com)

8 Μαΐου Αθήνα: Stage Volume 1 (www.stagevolume1.gr)

Τιμές εισιτηρίων: 26€ και 29€

 

 

Ακούστε το We Rise Again εδώ: www.youtube.com/watch?v=AU-uzWUzE40

 

Μείνετε συντονισμένοι στον www.ifeelradio.gr και μάθετε όλα τα μουσικά νέα που κυκλοφορούν!

 

Κείμενο : Μαριάνθη Χριστοφίδου

 

i feel radio

www.ifeelradio.gr