Η Μητέρα του Άγιου

Η κλήρωση θα γίνει τη Παρασκευή 11/01/2019

Kάντε Like  στην σελίδα του ifeel radio

https://www.facebook.com/ifeelradio.gr

και συμπληρώνοντας την φόρμα κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Αγγέλων Βήμα”, τη Δευτέρα 14/01/2019 και ώρα 21.15μμ

& Τρίτη 15/01/2019 και ώρα 21.15μμ

στο θέατρο

Αγγέλων Βήμα

Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια

Τηλ. 210 524 2211

TrophyΗ Μητέρα του Άγιου – Αγγέλων Βήμα

Συμμετοχές σου
0

Συμμετοχές
6
Ημέρες πριν
την λήξη
Έληξε
Ο διαγωνισμός έχει λήξη.

 

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην I FEEL MEDIA GROUP MON. IKE,  σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter  για την προώθηση υπηρεσιών, προϊόντων και προσφορών των εταιρείων του ομίλου καθώς και πελατών της.

Η I FEEL MEDIA GROUP δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την I FEEL MEDIA GROUP MON. IKE.

Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά.  Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας.

Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην I FEEL MEDIA GROUP MON. IKE για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας.

Eυχαριστούμε!