Άρης Γιώτης

68 Παλμοί με τον Άρη Γιώτη - Πέμπτη στις 6 το απόγευμα

Όλα ξεκίνησαν το Πάσχα του 1990 όταν απέκτησα τον 1o πομπό ραδιοφώνου.

Μαθητευόμενος γαρ περιπλανήθηκα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς στα fm της τότε εποχής όπως για παράδειγμα τον Space Fm, Fly Fm, Ράδιο Καλλιτεχνούπολη κ.α.

Δημιουργώντας τον Space Fm Ιωαννίνων, η ενασχόλησή μου με την ερασιτεχνική ραδιοφωνική εκπομπή κράτησε 5 σχεδόν χρόνια . Έκτοτε τα πράγματα ήταν πιο εύκολα, και με οδηγό την αγάπη μου για το ραδιόφωνο, δημιούργησα μια πολύ καλή δισκοθήκη εξασκώντας ταυτόχρονα και το επάγγελμα του dj.

Από το 2010 ξεκίνησα να περιδιαβαίνω στο χώρο του διαδικτυακού ραδιοφώνου πραγματοποιώντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκπομπή.

Από το 2012 η ραδιοφωνική μου πορεία ταυτίζεται με αυτή του www.ifeelradio.gr . Ως ιδιοκτήτης, υπεύθυνος προγράμματος και παραγωγός καθημερινής εκπομπής μου δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσω το ταξίδι και το όνειρο στον κόσμο του ραδιοφώνου, καθιστώντας τον ifeelradio έναν από τους ποιοτικότερους και πιο επιτυχημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς στο διαδίκτυο.

Επίσης το 2014 δημιούργησα τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό – με ελληνόφωνο πρόγραμμα – και με την ονομασία www.mpleradio.gr .

Από το 2016 εως σήμερα διδάσκω στα Ραδιοφωνικά Σεμινάρια που πραγματοποιεί ο www.ifeelradio.gr

Το ταξίδι μου στο ραδιόφωνο ήδη διαρκεί 27 χρόνια..