Μεγάλη ανατροπή: Πότε θα προβληθεί ο τελευταίος κύκλος του «Game of Thrones»;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις

Το HBO έσπειρε τον πανικό στους φανατικούς οπαδούς του «Game of Thrones».

Αν και ο 7ος κύκλος της σειράς άργησε αρκετούς μήνες να προβληθεί – θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο αντί τον Απρίλιο, ο 8ος και τελευταίος κύκλος της σειράς που θα αποτελείται από μόλις 6 επεισόδια, θα αργήσει πολύ περισσότερο.

Όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος προγράμματος του ΗΒΟ, Κέισι Μπλόις, θα μάθουμε την μοίρα του Γούεστερος και των αγαπημένων μας ηρώων το 2019 (!) κι όχι του χρόνου.

Σε συνέντευξη του o Μπλόις είπε πως οι παραγωγοί της σειράς Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Γουέις, έχουν ξοδέψει στην σειρά 12 χρόνια από την ζωή τους, χωρίς να ασχοληθούν με τίποτε άλλο ενδιάμεσα στις σεζόν. Θέλει να τους δώσει όσο χρόνο χρειάζονται για να ολοκληρώσουν την ιστορία όπως πρέπει και να αποδειχθεί αντάξια των προσδοκιών, όχι μόνο των δικών τους, αλλά και κυρίως των φανατικών οπαδών της σειράς.

Ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει να γράφονται τα επεισόδια του τελευταίου κύκλου, ενώ θα έχουν μια ιδέα για το ξεκίνημα της παραγωγής του μόλις έχουν κάποια από τα σενάρια στα χέρια τους.

Όσο για τα πέντε spin-offs της σειράς, ο Μπλόις απάντησε πως ακόμα βρίσκονται στα πολύ αρχικά στάδια της παραγωγής, αλλά δεν είναι σίγουρο πως όλα θα πάρουν το πράσινο φως. Αυτό που θέλουν είναι να βρουν μια εξαιρετική ιδέα που θα ακολουθήσει τα βήματα της αρχικής σειράς, κι όχι να γυρίσουν άλλες τέσσερις-πέντε σειρές.

 

Επιμέλεια: Στέλιος Κεσίσογλου

 

i feel radio

www.ifeelradio.gr