Νέο άλμπουμ από την Carla Bruni

Η ευαισθησία και τα συναισθήματα που αναδύονται από το νέο άλμπουμ της Carla Bruni μαρτυρούν ένα μοναδικό καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο

Το πρώτο άλμπουμ της Carla Bruni με νέο υλικό μετά από επτά χρόνια είναι γεγονός.

Η νέα δισκογραφική δουλειά της ιδιαίτερης καλλιτέχνιδας φέρει ως τίτλο το όνομά της και είναι μια αντανάκλαση του εαυτού της.

Ένα άλμπουμ ευαίσθητο, πλημμυρισμένο με συναισθήματα, που συμπεριλαμβάνει συνολικά 17 κομμάτια. Η πλειοψηφία των τραγουδιών είναι στη γαλλική γλώσσα, ενώ ένα τραγούδι είναι αγγλόφωνο («Your Lady») και ένα τραγούδι είναι ισπανόφωνο («Porque Te Vas»).

Το μοναδικό τραγούδι του άλμπουμ που διαθέτει ιταλικούς στίχους είναι το «Voglio l’amore», ένα ντουέτο της Carla Bruni με την αδερφή της, Valeria Bruni-Tedeschi.

Σε αυτά προστίθενται τρία κομμάτια μπόνους για την ψηφιακή έκδοση του άλμπουμ, τα «Le Petit Guépard (Rework)», «Un Ange (Ferber Session)» και «La Mort Des Amants».

Η ευαισθησία, τα συναισθήματα που αναδύονται και η μουσική σύνθεση του άλμπουμ μαρτυρούν ένα μοναδικό καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο, χωρίς εξάρσεις.

Μέσα από τη ροή των τραγουδιών μπορούμε να αντιληφθούμε την επιθυμία για ηρεμία και απλότητα, για ελευθερία από τη λάμψη και την αλαζονεία.

Η δημιουργία αυτών των τραγουδιών σχεδιάστηκε προσεκτικά πολύ πριν από τις συναντήσεις στο στούντιο: κιθάρα, πιάνο, ντραμς και μελωδία είναι τα θεμέλια όλων των τραγουδιών, που έχουν ηχογραφηθεί πίσω από κλειστές πόρτες με τον Albin de la Simone, ο οποίος έκανε την παραγωγή σε ολόκληρο το άλμπουμ.

Ο Albin de la Simone είναι ένας από τους καλύτερους του χώρου του στη γαλλική σκηνή εδώ και 20 χρόνια.

Πηγή: www.hit-channel.com