Τρινιτά: Δείτε πως είναι σήμερα ο 79χρονος Τέρενς Χιλ μετά το θάνατο του Μπαντ Σπένσερ

Μαζί έγραψαν ιστορία ως αχτύπητο ντουέτο

Οι δημοφιλείς καλτ ήρωες δράσης και ατέλειωτου ξύλου Τέρενς Χιλ και Μπαντ Σπένσερ, οι πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής  κωμικής σειράς γουέστερν «Τρινιτά», χωρίστηκαν πλέον για πάντα.

Μαζί γύρισαν περισσότερες από 20 ταινίες τη δεκαετία του 1970 και έγραψαν ιστορία ως αχτύπητο ντουέτο. Ο Μπαντ Σπένσερ γνώρισε τον Τέρενς Χιλ στα γυρίσματα ενός σπαγγέτι γουέστερν και η χημεία των δυο ηθοποιών ταίριαξε αμέσως.

Πρώτη τους ταινία ήταν το γουέστερν «Ο Θεός Συγχωρεί, Εγώ Όχι» του 1968, ενώ ακολουθεί το «Οι 4 του Άβε Μαρία» και αμέσως μετά έρχεται η μεγάλη επιτυχία «Το όνομά μου είναι Τρινιτά» του 1970, που τους καθιερώνει στον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Το θεότρελο δίδυμο κυνηγά εμπόρους ναρκωτικών, μεταμφιέζεται ασύστολα, μένει σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία, φλερτάρει τις πιο όμορφες γυναίκες, πιλοτάρει ελικόπτερα και αεροπλάνα, καταστρέφει περιπολικά και μαγαζιά σε ανελέητες καταδιώξεις και δεν μένει τίποτα όρθιο!

Οι κριτικοί του κινηματογράφου κάνουν λόγο για κλισέ αντιγραφή του «Χοντρού-Λιγνού», ωστόσο οι δυό τους συνεχίζουν να δημιουργούν σχολή και να γίνονται ανάρπαστοι στην Ευρώπη. Η τελευταία τους κοινή κινηματογραφική εμφάνιση έγινε το 1983.

Ο Μπαντ Σπένσερ έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2016 σε ηλικία 87 ετών χωρίς να υποφέρει καθόλου, όπως είχε ανακοινώσει ο γιος του.

Ο Τέρενς Χιλ έχει κλείσει 79 χρόνια ζωής και πρωταγωνιστεί σε δημοφιλείς ιταλικές τηλεοπτικές σειρές.

Δείτε τον πως είναι σήμερα:

 

Επιμέλεια: Στέλιος Κεσίσογλου

 

i feel radio

www.ifeelradio.gr