Ώρα για ύπνο – Εκαιδεύστε το μωρό σας να κοιμάται μέσα σε 7 ημέρες

Χαρούμενο, Ξεκούραστο Μωρό = Χαρούμενος, Ξεκούραστος Γονιός

ΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ

 

ΒΑΪΟΛΕΤ ΤΖΙΑΝΟΝΕ

 

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΜΩΡΟ = ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΓΟΝΙΟΣ
Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα μωρά δεν τα πάνε καλά με τον ύπνο. Τα καλά νέα είναι ότι μπορούν… να τα πάνε καλά! Η Βάιολετ Τζιανόνε το ξέρει από προσωπική πείρα. Αφού πέρασε έναν χρόνο, ύστερα από τη γέννηση της κόρης της, με δύο μόνο ώρες ύπνου την ημέρα, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να βρει ποια προσέγγιση θα ήταν πιο αποτελεσματική για το δικό της μωρό. Η διαδικασία αυτή την ενέπνευσε να λανσάρει τον δικό της ιστότοπο Sleep, Baby, Sleep®, μέσω του οποίου βοήθησε αμέτρητους γονείς με τα θέματα ύπνου των μωρών τους.
Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, η Βάιολετ αναλύει δοκιμασμένες και πραγματικές στρατηγικές ώστε να κοιμηθεί καλά το μωρό σας και να ξυπνήσει ευδιάθετο και ξεκούραστο. Θα μάθετε ακριβώς τι χρειάζεται να κάνετε ώστε να προετοιμάσετε το παιδί σας για τη διαδικασία του ύπνου και να βεβαιωθείτε ότι οι καλές συνήθειες ύπνου θα συνεχίσουν και στο μέλλον. Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε τη στήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεστε για να εκπαιδεύσετε με επιτυχία το μωρό σας να κοιμάται εύκολα και καλά.

 

ΒΑΪΟΛΕΤ ΤΖΙΑΝΟΝΕ

Η ΒΑΪΟΛΕΤ ΤΖΙΑΝΟΝΕ είναι επαγγελματίας νοσοκόμα, παιδιατρικός σύμβουλος ύπνου και ιδρύτρια του Sleep, Baby, Sleep®, μιας ιστοσελίδας αφιερωμένης στο να βοηθά τα μωρά να κοιμούνται. Αφού δυσκολεύτηκε η ίδια πολύ να μάθει το πρώτο της μωρό να κοιμάται, αντιμετώπισε μια σοβαρή στέρηση ύπνου. Συνειδητοποιώντας πως το να τριγυρίζει σαν ζόμπι δεν ήταν ο σωστός τρόπος για να αναθρέψει το μωρό της, η Βάιολετ ανέπτυξε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης ύπνου που κέρδισε τη διεθνή προσοχή. Πιστεύοντας πως το «να αφήσεις ένα μωρό να κλαίει μέχρι να κοιμηθεί» δεν είναι ο μοναδικός τρόπος, η Βάιολετ αφιέρωσε χρόνο και έρευνα για να αναπτύξει ένα πρόγραμμα που είναι ήπιο αλλά αποτελεσματικό. Βοηθά γονείς καθημερινά και σε όλο τον κόσμο μέσα από την ιστοσελίδα της VioletSleepBabySleep.com. Για μια πιο εξατομικευμένη προσέγγιση, προσφέρει επίσης προσωποποιημένα πλάνα ύπνου και δέχεται γονείς. Η Βάιολετ συνεργάζεται ως ειδικός στον ύπνο του παιδιού σε δημοφιλείς ιστότοπους όπως το Care.com, WhatToExpect.com, Moms Magazine, Macaroni Kid, Baby Chick, Tinyhood και άλλα. Όταν δε βοηθά μωρά να κ??ιμηθούν ή δεν τρέχει με τις δύο κόρες της, η Βάιολετ αγαπά τον καφέ, το μεξικάνικο φαγητό, να ακούει δυνατά μουσική και να χορεύει, και πάντα αναζητά ευκαιρίες να ταξιδέψει σε αχαρτογράφητες περιοχές.