… και έτσι γεννήθηκε ο i feel radio …

ΙΣΤΟΡΙΑ

Το καλοκαίρι του 1989 μια παρέα πολύ καλών φίλων ξεκινήσαμε να δουλεύουμε την ιδέα της δημιουργίας του δικού μας ραδιοφωνικού σταθμού.

Στην αρχή ξεκινήσαμε με τα πιο ελάχιστα τεχνικά μέσα…δεν απογοητευτήκαμε όμως! Ένας κορμός παραγωγών και πολύ καλών φίλων δημιουργήσαμε με πολύ αγάπη, σεβασμό και μεγάλο αγώνα ένα αξιέπαινο αποτέλεσμα. Ο ραδιοφωνικός σταθμός παρείχε 24ωρο μουσικό πρόγραμμα και κάλυπτε όλα τα μουσικά γούστα εκείνης της εποχής.

Δυστυχώς για πολλούς και διάφορους λόγους ο σταθμός έπαψε να εκπέμπει το Πάσχα του 1994. Φυσικά ο πολύ δυνατός δεσμός που είχε δημιουργηθεί από το τότε εγχείρημα δεν έπαψε ποτέ …

Η επαφή με τα μουσικά δρώμενα εννοείται και δεν έπαψε να υπάρχει. Το σαράκι του ραδιοφώνου όμως ποτέ δεν σταμάτησε … ήταν εκεί … και φώναξε παρών τη δεδομένη στιγμή!

Η νέα εκρηκτική πραγματικότητα προέρχεται από τα διαδικτυακά Ραδιόφωνα, τα οποία κατά τους θεωρητικούς της Επικοινωνίας, θα πλημμυρίσουν κυριολεκτικά το Internet, δημιουργώντας καταιγιστικές αλλαγές στον χώρο των ΜΜΕ. Χρειάστηκε να περάσουν 16 ολόκληρα χρόνια και να μας δοθεί η ευκαιρία και να επανενώσουμε την παλιά εποχή του ρομαντικού  και σεβόμενου προς τον ακροατή ραδιοφώνου με την σημερινή τεχνολογία και με τις απεριόριστες λύσεις που μας παρέχει το διαδίκτυο. Αυτή η συνταγή, η τόσο απλή μα και τόσο δύσκολα εφαρμόσιμη για άλλους, έφθασε ώστε να αγαπηθεί και να είναι πλέον σημείο αναφοράς για τα ραδιοφωνικά διαδικτυακά δρώμενα.

 

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ & ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Και έτσι ερχόμαστε στο σήμερα. Για το σήμερα δεν θα πω πολλά λόγια. Ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός i feel radio θα έχει την ίδια συνταγή. Σεβασμός, διασκέδαση, επικοινωνία, ζωντάνια, εκρηκτικότητα, αλήθεια και προ πάντων αγάπη για το ραδιόφωνο με ποιοτικά κριτήρια!

Η μουσική καλύπτει όλα σχεδόν τα είδη του διεθνούς ρεπερτορίου. Ενημέρωση και παροχή πληροφοριών σε όλα τα επίπεδα, της μουσικής, της ψυχαγωγίας και του info entertainment.

Είμαστε εκεί που είναι οι ακροατές μας, στο γραφείο, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στο λεωφορείο στο γυμναστήριο.

Με στοχευμένο πρόγραμμα όλο το 24ωρο με πολλές ζωντανές εκπομπές και μια κατατοπιστική ιστοσελίδα με ενδιαφέρον περιεχόμενο!

 

i feel radio …

… άκου και νιώσε

 

με εκτίμηση

Άρης Γιώτης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Τα μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη / χρήστη και απαγορεύεται η με οιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ».

 

Balance Sheet 2016

Balance Sheet 2015

Balance Sheet 2014

Balance Sheet 2013